Važna obavijest

Poštovani posjetitelji i prijatelji Muzeja antičkog stakla,

u skladu s preporukama Ministarstva kulture Republike Hrvatske kao osnivača, Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije koronavirusa (COVID-19) Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Uprava Muzeja antičkog stakla u Zadru obavještava javnost da

– do daljnjega odgađa sve programe javnog okupljanja koji su planirani u narednom periodu (izložbe, vodstva, pedagoške radionice, koncerte, predavanja i slično),

– do daljnjega su obustavljene pojedinačne i grupne posjete muzejskog postava, izložbenih dvorana i staklopuhačkih radionica.

– Komunikacija i rad sa strankama do daljnjega je moguć isključivo elektroničkim i telefonskim putem. Na web stranicama Muzeja ( www.mas-zadar.hr ) možete naći kontakte svih zaposlenika a za opće informacije možete se obratiti na e-mail: info@mas-zadar.hr ili na telefon 023/363-832.

O svim promjenama u skladu s preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo, pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Muzej antičkog stakla u Zadru