Izložba STAKLENI IZAZOVI – Art Glass Studio BOKART, 
Petak, 31. siječnja 2020. u 19,30 sati

Izložba STAKLENI IZAZOVI
Art Glass Studio BOKART

Tvrtka BOKART d.o.o. osnovana je 2003. godine. Inspiraciju za ime pronašli smo u jednoj od pet dubrovačkih kula – BOKAR. Kroz godine smo stjecali nova znanja, vještine i ono najbitnije, vrijedne zaposlenike koji s nama dijele ljubav prema staklu. Danas imamo 15 zaposlenih. Uvijek smo u potrazi za vrijednim i sposobnim pojedincima koji uživaju u svom poslu. Nakon dvanaest godina predanog rada iza sebe imamo uspješno završene projekte u preko 20 država.

Vjerujemo u neograničenu kreativnost i zaigranost te stalnu potragu za novim i neobičnim obradama stakla. S obiteljskom tradicijom prenošenja znanja kroz 3 generacije, uspostavili smo visoku razinu kvalitete i inovativnosti. Postali smo vodeća regionalna tvrtka specijalizirana za dekorativna i art stakla u arhitekturi. Imamo reputaciju inovativne tvrtke i u mogućnosti smo izraditi i najzahtjevnije zadatke. Od početka predano radimo te uvijek stremimo najvišoj kvaliteti. U nepunih 10 godina ovladali smo većinom tehnika koje su dostupne za obradu stakla, ali i sami osmislili nove!

Bokart je vodeća tvrtka na području primjene art i dekorativnog stakla u arhitekturi. Stečeno znanje, iskustvo i niz različitih dekorativnih tehnika obrade stakla omogućuje nam da uspješno izvedemo i najzahtjevnije projekte. Naš cilj je promovirati i implementirati moderno art staklo u arhitekturi nudeći široki spektar standardnih ali i jednistvenih rješenja. Stremimo savršenstvu. Naš moderni proizvodni pogon i vrhunski stručnjaci osiguravaju uspješno izvođenje i najzahtjevnijih arhitektonskih projekta.

Brojni sakralni projekti izvedeni od strane tvrtke Bokart pokazuju sinergiju znanja, iskustava i tehnologije s umjetničkom vizijom koja odražava istančano teološko znanje i poznavanje arhitehtonske specifičnosti lokaliteta projekta. Sakralna umjetnost nosi oznaku bliskosti okolini i lokalitetu kojeg će oplemeniti, te potpis vizije umjetnika koji će svojom interpretacijom prenjeti duhovna poimanja ljepote.

Naš proizvodni pogon, površine preko 1800 m2, smješten je u Dugom Selu, a nije ni slučajnost da se ulica u kojoj se nalazimo zove Staklarska. Nakon 12 godina rada, dokaz je kvalitete uspješan plasman naših proizvoda na europsko tržište putem BOKART franšizera za Austriju, Francusku i Nizozemsku… Naš je svakodnevni cilj unaprijediti postojeću kvalitetu svih proizvodnih procesa, a formula našeg uspjeha je jednostavna, mislimo da su briga o zaposlenicima, ulaganje u razvoj i nove tehnologije ključni za uspješnu budućnost.

Izazove prihvaćamo svakodnevno, a granice ne poznajemo.

Art Glass Studio BOKART